Mijn favorieten

Aankoop

U zoekt een nieuw huis..... dat is in de huidige overspannen markt nog niet zo heel makkelijk! Vaak ben je al te laat ook al is het huis dat je altijd al had willen hebben pas net op de markt gekomen....

De Nieuwe Gooische Makelaars/Taxateurs kunnen er voor zorgen dat u niet te laat bent door snel en slim in te spelen op de steeds veranderende marktomstandigheden en door gebruik te maken van hun grote netwerk in het Gooi en omgeving. 
We maken graag een afspraak met u, bij u thuis of bij ons op kantoor om uw wensen in kaart te brengen om daarna het huis van uw dromen op een zo plezierig mogelijke wijze voor u aan te kopen. Het is verstandig om voor ogen te houden dat de verkopers zich laten bijstaan door een expert dus is het natuurlijk belangrijk dat u ook iemand in de arm neemt, die alleen oog heeft voor uw belangen. 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u uw droomhuis al gevonden heeft en u wilt zich alleen bij het doen van de onderhandelingen en het beoordelen van de koopakte door een expert laten bijstaan? Geen probleem! Bel ons en dan vertellen we u alles over de deeldiensten en onze tarieven hiervoor. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring